100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

      

Referencer

Elisabeth’s produkter er alle plantebaserede og helt vidunderlige 💕 Suppleret med hendes fantastiske behandlinger, som jeg varmt kan anbefale, har hun gjort det optimale for min hud 💕
Lone Laudrup
For mig er en af de vigtigste ting i skønhedsplejen at tage sig godt af huden. Hele tiden. Og til at hjælpe mig med det findes der ikke mere kyndige hænder end Elisabeths. Både når det gælder en tur på briksen under hendes behandlinger, såvel de effektive og gennemtænkte produkter uden parabener. Så der er ingen tvivl: Min hud er altid glad for at se Elisabeth Gierus. Og det er jeg også.
Ann Lind Andersen
-Go' morgen Danmark/Go' aften Danmark, TV2 Nordisk Film TV
Jeg fik en Customized Daycream i fødselsdags-gave og udfyldte et langt spørgeskema om min hud, mine ønsker og forventninger til en dagcreme. Både duft, konsistens og den følelse, det gav mig, da jeg tog cremen på, fortalte mig præcis, hvorfor Elisabeth Gierus gør tingene på sin måde – den var virkelig skræddersyet til min hud!
Søs Fenger
- Dansk sangerinde, guitarist og sangskriver
Tusind tak for de helt fantastiske produkter – de er jo super lækre! 🙂
Louise Bøje Oxving
-Comwell Kongebrogaarden
Jeg er simpelthen den mest illoyale forbruger af skønhedsprodukter. Men min ansigtscreme får jeg lavet hos Elisabeth Gierus. Det er fantastisk!
Ibi Støving Makienok
-Tv Presenter, writer, Actress

En kæmpe lettelse og besparelse


Var til første behandling hos Elizabeth og var lidt spændt. Fornyligt havde jeg været forbi en hudklinik og fik at vide, at min hud var skadet.

Klinikken foreslog den ene behandling efter den anden: den første behandling ville være at skrælle det øverste lag af og så skulle jeg vente et halvt år på at se det endelige resultat. Måske meget godt med den ventetid, da det kun ville koste mig den nette sum af 50.000 kr. Når mit ansigt så var helet, kunne vi se på Botox – tiltrods for jeg gentog i det undelige at Botox ville jeg ikke have.

Hos Elizabeth lå jeg afslappet, men tavs og lod hende kigge på min hud. Hun fortalte mig at min hud var lidt tør, lidt sensitiv pga årstiden (vinter) og hun ville gøre lidt ekstra ved det i den aftalte behandling.

Jeg spurgte lidt forsigtig ind til min såkaldte skadede hud, men det var den ikke. “Din hud er fin og næsten uden rynker. Du behøver ikke andet end at holde den ved lige med lidt creme og så måske komme hver tredie måned for selvforkælelse” lød svaret.

Jeg fik lidt ekstra behandling på kinderne og i panden, hvilket var så nænsom at jeg var ved at falde i søvn. Det prikkede blidt i huden og jeg fik varmen og gløden tilbage på kun en behandling – som holder endnu, takke være den indkøbte creme og jeg sparede vel rundt regnet 49.000 kr plus Botox for resten af livet.

-Beate Cecilie Stampe

Kan varmt anbefales ❤️ Fik idag min første – og bestemt ikke sidste – ansigtsbehandling hos Elisabeth. Min ansigt er nu rent og blødt som en barnenumse. Er i den grad fan af de naturlige og økologiske produkter, som Elisabeth bruger og ser frem til næste afstressende behandling
Line Brems
-Topmodel
Jeg lider af atopisk toxisk eksem som gør, at jeg meget dårligt tåler vand på min hud. Vejret og temperaturen spiller også meget ind. Jeg begyndte at bruge din hudpleje, og min ansigtshud slapper nu helt af. Det kan være svært for andre at forstå, men det var en befrielse for min hud at finde produkter, som indeholder naturlige olier og ingredienser. Der er ingen kunstige stoffer, ingen smerter og ingen følelse af syre på min hud
Maj-Britt Eriksson
Jeg har nu brugt Elisabeth Gierus’s produkter i 1 månedstid, og må sige jeg er fuldstændig imponeret! Min hud er så fugtet, glødende og klar til vinterens hårde vejr! Jeg er meget påpasselig med hvad jeg smører på huden eller spiser, Mht parabener, tilsætningsstoffer osv. Så derfor elsker jeg at Elisabeth Gierus’s fantastiske produkter er lavet af danske, økologiske og naturlige materialer de forskellige produkter er også et kæmpe hit hos min søde kæreste!
Helena Hauser
-Topmodel, Miss Danmark 2016
Enestående hudplejeprodukter fra Elisabeth Gierus – en sand game-changer! Jeg prøvede for nylig Elisabeth Gierus's 24 Hour Face Cream for Men and Serum Repair og blev overrasket over resultaterne. Ansigtscremen er vidunderligt fugtgivende uden at fedte. Min hud ser sundere ud, med en mærkbar ungdommelig glød. Udover den enestående produktkvalitet er kundeservicen i top. Jeg anbefaler stærkt disse produkter til alle, der leder efter effektive hudplejeløsninger.
Mikkel Fagerlund
Mikkel Fagerlund
Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.