100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

      

ØKOLOGISKE BODYSCRUBS

En effektiv Bodyscrub gør din hud smidig og silkeblød

Med Elisabeth Gierus får du effektive Bodscrubs, der fjerner dine døde hudceller og giver dig en skøn blød hud. Alle vores produkter er lavet på naturlige og økologiske ingredienser og produceret i Danmark. Elisabeth Gierus Skincare giver dig ikke kun den bedste kvalitet – vi tager heller ikke noget for fragten.

Skrub dig til en smuk hud med skøn glød

Når du eksfolierer din hud, med bodyscrub, fjernes de døde hudceller. Dette styrker hudens fornyelsesproces og hjælper fugtighedscremen med at trænge dybere ind i huden. Resultatet er en gennemfugtet, blød, jævn hud og en smuk frisk glød. Desuden forhindres stoppede porer, som ellers kan give uren og bumset hud og indgroede hår forebygges.

Huden på kroppen kan tåle langt “grovere” eksfolierings metoder med bodyscrubs, end huden i ansigtet som derfor bør behandles mildere.

Hvor ofte skal man eksfoliere?

Hvor ofte du skal eksfoliere huden, afhænger af din hudtype og hvilken metode du anvender. Det kan let blive for meget af det gode, så hold derfor øje med tegnene på over-eksfoliering, som er; rødme, røde pletter, irritation og tørhed. Anvender du en skrap metode, er det højest en gang om ugen og anvender du en helt mild metode, kan du eksfoliere op til tre gange om ugen.

 

Fremgangsmåde til eksfoliering af kroppen med bodyscrub

  1. Fugt først huden under den varme bruser
  2. Massér derefter grundigt  huden i cirkelbevægelser(ind mod hjertet), med dit valgte remedie. Start med fødderne og arbejd dig op til skuldrene.
  3. Skyl scrubben af med varmt vand.
  4. Dup huden tør med et håndklæde og du behøver ikke at anvende bodylotion efter du har brugt Elisabeth Gierus Body Scrubs, da de efterlader huden gennemfugtet.

Vores forskellige bodyscrubs er lavet med økologisk salt, sukker og frisk kokos. Resultatet er en klar og gennemfugtet hud.

Elisabeth Gierus hudplejeprodukter og scrubs er helt uden mikroplastik.

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.