100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

      

ØKOLOGISKE LIPBALM

Med beskyttende og nærende ingredienser

ØKOLOGISK LIPBALM NATURENS LÆBEPOMADE

Der er ikke nogen tid på året, hvor du helt kan undgå sprukne læber. Koldt vejr og tør varme inden døre om vinteren gør skade på dine læber, mens sol, saltvand og varmt vejr er lige så skadelige påvirkninger i sommermånederne. Hvad kan du gøre? Med lidt vedligeholdelse med læbepomade er det nemt at undgå tørre, sprukne læber hele året rundt.

Hvad kan du gøre mod spunkne læber ?

Der er ikke nogen tid på året, hvor du helt kan undgå sprukne læber. Koldt vejr og tør varme inden døre om vinteren gør skade på dine læber, mens sol, saltvand og varmt vejr er lige så skadelige påvirkninger i sommermånederne. Hvad kan du gøre? Med lidt vedligeholdelse er det nemt at undgå tørre, sprukne læber hele året rundt

Undgå at udtørre dine læber

Læberne har ikke en chance mod eksterne påvirkninger, visse livsstilsfaktorer og – mindst af alt – forsømmelse. For det første skal du undgå at slikke på læberne, når de er tørre, selv om det virker som om det er det mest naturlige at gøre. Det vil blot udtørre dem! Hvis du altid har en lipbalm ved hånden, vil du ikke blive fristet til at gå og slikke dig om munden.

Hvilket fører os til afsløringen af det nemmeste våben til at bekæmpe sprukne læber er en fugtgivende og nærende lip balm med den mest effektive økologiske og blødgørende sammensætning. Hav den altid på dig, og brug den hele dagen, herunder før sengetid (men efter at du har børstet tænder), hvor du ikke har en chance for at bruge den i flere timer.

Hvis dine læber har tørre skaller

Hvis dine læber allerede skaller af, kan du forsigtigt gnubbe døde hudflager af, så læbepomaden kan gøre sit arbejde på den sprukne hud nedenunder. Gør det med en vaskeklud under bruseren, mens huden er blødgjort, så den ikke danner flere revner og sår på dine læber.

Alle vores hudpleje produkter er lavet med naturlige og økologiske ingredienser.

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.