HUDPLEJE TIL TØR OG SENSITIV HUD

Normal sund hud er belagt med et tyndt lag af naturlige fedtstoffer. De er med til at holde huden fugtig og efterlader huden blød og smidig. Ofte er det faktorer i miljøet eller ting du foretager dig, som forårsager tør hud. Hvis du f.eks. af grunde får skrubbet det naturlige fedtlag væk fra huden, efterlader du huden ubeskyttet. Der findes et stort udvalg af hudpleje mod tør og sensitiv hud.

Vi får mange positive tilbagemeldinger på vores hudplejeprodukter, der har hjulpet på tør og eksem hud.

Døjer du også med tør hud? Så finder du ekspert råd og hjælp her

Elisabeth Gierus har gennem en lang årrække udviklet og fremstillet sine økologiske og 100% rene hudplejeprodukter, og hun har altid haft stor fokus på at afhjælpe kunder med tør, irriteret og sensitiv hud.

Elisabeth møder hver dag kunder der søger ekspert vejledning i hendes salon på Gammel Kongevej, og ofte er det netop tør hud i ansigtet, der er problemet. Kunder oplever at deres hud føles og ser irriteret ud, den kan være rød og tør …eller som en kunde udtrykker det ”jeg har en følelse af at huden bare er ru, og nærmest dehydreret, og det strammer i både kinder, i panden og på hagen, samtidig med at den har en tendens til at klø”.

Tør hud i ansigtet – årsager

Problemet/problemerne opstår når hudens naturlige barriere bliver påvirket negativt af f.eks. de ofte meget svingende temperaturer og det omskiftelige vejr, som vi oplever hen over året her i norden. Vores nordiske lyse hud har svært ved at få tilført tilstrækkeligt med naturlig fugt, især i vintermånederne, og det kan for rigtig mange, både kvinder og mænd i alle aldre, betyde af huden opleves irriteret og sensitiv. Når temperaturen og luftfugtigheden falder udenfor, påvirkes hudens naturlige fugtbalance og vores beskyttelsesbarriere tørrer ud. Tør luft hiver fugten ud af vores hud og blæsten kan øge fordampningen fra huden, så tørheden forværres.

Stigende temperaturer og for meget sol kan give dig en sart og følsom hud

Ikke mindst om sommeren, når du dyrker sol og opholder dig meget udenfor, bør du være særlig opmærksom på ikke at overbelaste din hud.

Men problemerne kan også opstå som følge af stress, overfølsomhed for visse fødevarer, vaskemidler der indeholder parfume, brug af ingen eller for lidt solbeskyttelse, allergier, for lange og for varme bade hvor vi risikere at fjerne alt for mange af hudens naturlige fedtstoffer, men også et for tørt indeklima i din bolig (sørg for at lufte ud og skabe gennemtræk flere gange dagligt så luften ikke tørrer ud).

Alle forhold du bør være opmærksom på, hvis du døjer med en tør og sensitiv hud, og ønsker at finde den rigtige hudpleje og creme til sart hud i ansigtet og på kroppen.

Lær hvordan du skal leve med og behandle din sarte og følsomme hud

Heldigvis findes en række cremer og andre specialprodukter til irriteret eller ekstrem tør hud og med de rigtige hudplejerutiner er det muligt at pleje, fugte og reparere en sart, følsom, eller overfølsom hud. Sådan at hudens barriere ikke længere er beskadiget, men har fundet tilbage til en sund og naturlig balance.

Normal sund hud er belagt med et tyndt lag af naturlige fedtstoffer, som er med til at holde huden fugtig og efterlade huden blød og smidig. Hvis hudens barriere er svækket eller beskadiget bliver den lettere ødelagt og kommer ud af balance. Vores hud er første forsvarslinje i vores immunforsvar. Derfor skal du passe på den og sørge for at give den optimal pleje livet igennem.

Nemme steps til din daglige hudplejerutine, når din hud mangler fugt

Elisabeth Gierus cremer og sera til tør og sensitiv hud kan bruges som forebygning og behandling, ved at genoprette hudens fugtighedsbalance, og dermed dens naturlige beskyttelsesbarriere. De kan også mindske generne ved at styrke huden, køle den ned, berolige og mindske kløe og irritationer. Produkterne er 100% rene, naturlige og økologiske uden parfume, farvestoffer, parabener eller anden skadelig kemi.

  1. Afrensning af dit ansigt morgen og aften. Brug milde og skånsomme produkter, brug ikke for meget vand eller sæbe, der skummer, det er med til at udtørre huden.
  2. Brug en mild toner, så din efterfølgende og udvalgte ansigtscreme og/eller serum til tør og sensitiv hud, bedre trænger ind.
  3. Er det forår eller sommer, eller du skal på ferie sydpå, så sørg for at vælge en solcreme med høj solfaktor. Elisabeth Gierus anbefaler enten faktor 30 eller faktor 50 til ansigtet.
  4. Afrensning om aftenen. Sørg altid for en god og mild afrensning igen om aftenen så fondation og make-up, samt sved og skidt fjernes. Inden toner og dit udvalgte serum og fugtgivende/plejende natcreme påføres. Mens du sover, restituerer og repareres din hud både indefra og udefra.

Vi får mange positive tilbagemeldinger på vores skånsomme, plejende og fugtgivende hudplejeprodukter, der har hjulpet på tør, solskadet og eksem hud. Kom ind i butikken og lad Elisabeth hjælpe dig med at vælge præcis de produkter der passer til din tørre og sensitive hud.

Vi kan også tilbyde råd og vejledning til andre former for hud og hudproblemer, såsom:

Kundeudtalelse omkring Elisabeth Gierus’ produkter til tør og sensitiv hud:

Den skønneste, økologiske hudpleje udført med blid og generøs hånd af Elisabeth selv, som er noget af en engel! Jeg har en utrolig tør og følsom hud, som har haft stor gavn af Elisabeths produkter i snart fem år. Jeg tør simpelthen ikke bruge andet nu. Kæmpe, varm anbefaling herfra!

⭐⭐⭐⭐⭐

– Christel Weber Gouas Kristensen

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.