100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

Om Elisabeth Gierus Skincare

Skræddersyet hudpleje

Elisabeth Gierus Skincare er en økologisk hudplejeserie, som er udviklet og produceret i Danmark. Kvinden bag mærket er kosmetolog og makeup artist Elisabeth Gierus, som har specialiseret sig i, hvad det er for naturlige ingredienser, der kan hjælpe os med at bevare en sund og smuk hud.

 På baggrund af sine egne erfaringer med uren hud og senere hudkræft, har hun udviklet en skræddersyet hudplejeserie baseret på ren økologi. Alle produkter er nøje sammensat af udvalgte ingredienser i høj kvalitet, som er fri for parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Synlige resultater på kort tid

Uren hud, pigmentforandringer, eksem og hudkræft. Vejen til en sund og naturlig hud handler om at passe på den. Selv om huden er irriteret eller skadet, er det faktisk muligt at genopbygge den igen ved at følge et hudplejeprogram og vejledning i at bruge produkterne korrekt.

 Når du bruger produkter fra Elisabeths Gierus Skincare, vil du hurtigt opleve en synlig forandring. Din hud begynder nemlig at skille sig af med alle de kemiske affaldsstoffer, som er aflejret i huden. Efter 2-4 uger med Elisabeth Gierus Skincare vil din hud vende tilbage til sin naturlige tilstand med fornyet glød.

Elisabeth Gierus
FAKTA:
Elisabeth Gierus Skincare
  • Elisabeth Gierus Skincare er en dansk økologisk serie af hudplejeprodukter, der er udelukkende
    baseret på naturens egne ingredienser.
  • Serien består af 38 produkter, som alle er personligt udviklet af Elisabeth Gierus.
  • I 2011 lancerede Elisabeth Gierus Customised Day Cream – Danmarks første skræddersyede dagcreme, der udvikles personligt til hver enkelt modtager ud fra et udførligt spørgeskema.
  • Elisabeth Gierus Skincare har være nomineret ved Danish Beauty Award i 2008, 2009, 2010 og 2012.
  • Elisabeth Gierus Skincare vandt Danish Beauty Award for årets skønhedsbehandling 2021.
Hvad kunderne siger om Elisabeth Gierus Skincare
For mig er en af de vigtigste ting i skønhedsplejen at tage sig godt af huden. Hele tiden. Og til at hjælpe mig med det findes der ikke mere kyndige hænder end Elisabeths. Både når det gælder en tur på briksen under hendes behandlinger, såvel de effektive og gennemtænkte produkter uden parabener. Så der er ingen tvivl: Min hud er altid glad for at se Elisabeth Gierus. Og det er jeg også.
Ann Lind Andersen
Go' morgen Danmark/Go' aften Danmark, TV2 Nordisk Film TV
Solcremen fra Elisabeth Gierus Organic Skincare er god til vandsport. Den høje faktor er nødvendig på vandet – især i ansigtet. Jeg bruger solcremen fordi den under intens træning ikke generer i øjnene, når der kommer sved på panden.
Ida Nielsen,
Fritidsroer
Jeg lider af atopisk toxisk eksem som gør, at jeg meget dårligt tåler vand på min hud. Vejret og temperaturen spiller også meget ind. Jeg begyndte at bruge din hudpleje, og min ansigtshud slapper nu helt af. Det kan være svært for andre at forstå, men det var en befrielse for min hud at finde produkter, som indeholder naturlige olier og ingredienser. Der er ingen kunstige stoffer, ingen smerter og ingen følelse af syre på min hud
Maj-Britt Eriksson
Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.