Hudplejeprodukter til mænd og gode rutiner

3 gode daglige hudplejerutiner til mænd

1. Bestseller cremen er 24 Hour for Men som er herre-nem ansigtscreme. Den giver huden optimal fugt og er let i konsistensen. Den kan anvendes både om morgen og aften i hele ansigtet også omkring øjnene. Cremen er udviklet til alle hudtyper og aldre. Den mindsker også fine rynker.

2. Serum Repair er til dig der har brug for ekstra næring. Denne serum genopbygger og gør huden smidig. Den er særlig god, hvis man har tør hud og pletter under skægget. Brug 1-3 dråber under ansigtscremen både morgen og aften. 

3. Cleansing Milk er en mild rensemælk der fjerner støv, forurening og overflødigt fedt fra ansigtshuden. Den bevarer dit naturlige fedtlag som er yderst vigtig for, at holde huden sund og i god balance. Denne rensemælk kan også anvendes i stedet for barberskum til shaving. Den giver en god fugt og gør huden mindre sart efter barbering. Cleansing Milk er godt at bruge hver aften for, at holde huden ren efter dagen. Den skal afrenses med lunt vand og sluttes af med koldt vand.

Til mænd

Udvalgte produkter til ham

Enestående hudplejeprodukter fra Elisabeth Gierus – en sand game-changer!

Jeg prøvede for nylig Elisabeth Gierus’s 24 Hour Face Cream for Men and Serum Repair og blev overrasket over resultaterne. Ansigtscremen er vidunderligt fugtgivende uden at fedte. Min hud ser sundere ud, med en mærkbar ungdommelig glød. Udover den enestående produktkvalitet er kundeservicen i top. Jeg anbefaler stærkt disse produkter til alle, der leder efter effektive hudplejeløsninger.

– Mikkel Fagerlund

Hudplejeprodukter til mænd og gode rutiner
Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.