100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

      

ØKOLOGISK PEELING & EXFOLIERING

Genvind din huds glød og vitalitet med en naturlig peeling.

Ved at fjerne urenheder dybt i porerne sætter du effektiv gang i din cellefornyelse.

Elisabeth Gierus facial peeling indeholder korn fra abrikoskerner som eksfolierer huden i en meget rig blanding af forskellige olier, herunder kokos og sheasmør. Vi sikrer dig en skånsom skin peel, der danner friske hudceller og forbedrer din huds glathed, klarhed og tone. Alle vores peeling og exfoliator hudplejeprodukter er lavet på økologiske ingredienser og produceret i Danmark.

Exfoliering

Genvind din huds glød og vitalitet med en naturlig  exfoliering.

Ved at fjerne de døde hudceller optager du bedre dine hudplejeprodukter og samtidig sættes der gang i cellefornyelsen, hvilket forbygger rynker og ujævnheder.

Ved at bruge en god og sund exfoliering 1-2 gange om ugen opnår du en pæn jævn og frisk hud med ny glød. Vores exfoliering er baseret på 100% naturlige ingredienser som både giver næring, fugt og fjerner døde hudceller.

Det er en god investering at bruge exfoliering jævnligt og især fra man er fyldt 25 år, da cellerne begynder at arbejde langsommere.

Exfolieringen sœtter gang i processen med cellefornyelsen, hvilket  giver et smukt resultat med finere hud med færre rynker og ujævnheder. Bevar en smuk hud hele livet ved at bruge en exfoliering der passer bedst til din hudtype.

Skrub dig til en smuk hud med skøn glød på kroppen

Når du exfolierer din hud med bodyscrub, fjernes de døde hudceller. Dette styrker hudens fornyelsesproces og hjælper fugtighedscremen med at trænge dybere ind i huden.

Resultatet er en gennemfugtet, blød, jævn hud og en smuk frisk glød. Desuden forhindres stoppede porer, som ellers kan give uren og bumset hud og indgroede hår forebygges.

Huden på kroppen kan tåle langt “grovere” eksfolieringsmetoder med bodyscrubs, end huden i ansigtet som derfor bør behandles mildere.

Alle vores peeling og scrubs hudplejeprodukter er lavet på økologiske ingredienser og produceret i Danmark.

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.