100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

SERUM ESSENTIAL OLIE

Giv din hud et boost med essential olie serums.

Vi anbefaler at man ikke bruger natcreme, men istedet en af vores serumolier med vitaminer og planteekstrakter. På denne måde lader du huden ånde og opbygge sig selv imens du sover.

5 dråber anvendes om aften og man kan også bruge 1-2 dråber under dagcremen- eller bland dråberne ind i dagcremen.

Serum giver din hud fugt og næring

Serum er et hudplejeprodukt til ansigtet der giver fugt og næring. Serumolier gør din hud sundere og giver en god balance, der gør din hud mere modstandsdygtig, så den ikke bliver ødelagt af negative miljøpåvirkninger. Serumolier indeholder højere koncentration af aktive økologiske ingredienser som f.eks A + E -vitaminer der udglatter og opstrammer huden og naturligt kollagen der formindsker og fjerner rynker.

Elisabeth Gierus har udviklet 6 forskellige økologiske serums med forskellige aktive ingredienser, der virker på de forskellige hudtyper og behov.

For at opnå det bedste resultat skal du bruge et par dråber under din dagcreme. Serumen kan samtidig anvendes om aftenen i stedet for natcreme. Som natserum masseres 5 dråber ind i huden. Din hud fornyer sig selv om natten og derfor er det en god ide at bruge en serum der gør din hud mere smidig og modstandsdygtig til dagen derpå.

Sådan bruger du en serum

1. Rens altid huden, inden du påfører din serum – på den måde absorberes ingredienserne lettere ind i huden.

2. Undgå at bruge dit serum tæt ved øjnene.

3. Lad altid et serum trænge ind, før du påfører din dagcreme.

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.