100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

      

GAVEPAKKER

Forkæl én, du holder af

Hos Elisabeth Gierus kan du finde et stort udvalg af skønne og unikke gavepakker til ham og hende. Vi tilbyder økologiske hudpleje produkter og gavepakker til enhver hudtype. Der er et stort gaveudvalg, der både henvender sig lige fra teenager til den noget ældre generation.

Gaverne er til alle, der har brug for at føle økologien på egen hud, og dermed kan holde deres hud sund, pæn og gennem hele livet. Vores økologiske hudplejeprodukter er garanteret parabenfri, og produceret og udviklet i Danmark.

Alle gavepakker leveres flot indpakket.

Find det helt rigtige, sammensatte gavesæt til dine nærmeste

Det er blevet meget populært at give et gavesæt som f.eks. en vært/værtindegave, fødselsdagsgaven til sine venner/veninder, eller som firmagaven op til jul.

Det er også blevet en måde, hvorpå du nemt kan give dine nærmeste den helt rigtige lejlighed for selvforkælelse. Du har mange muligheder for at ramme deres ønsker og behov, da vi har sammensat forskellige slags gavesæt, der er opbygget forskelligt.

Nogle indeholder f.eks. gavekort, samt Elisabeth Gierus’ bedst sælgende 24-hour creme og serum. Der er også nogen, der er lavet mere efter den individuelle persons hudtype. Nogle gavepakker er f.eks. lavet efter om gavemodtageren har tør og sart hud, har problemer med akne, eller én, der efterspørger anti-aging kvaliteter.

Find gavepakker, der passer til diverse højtider

Når f.eks. julen begynder at komme tættere på, kan det være svært at finde den helt rigtige gave til dine nærmeste. For at gøre det nemmere for vores kunder, har vi samlet flere forskellige julepakker. Der er 3 forskellige slags julepakker:

Alt dette er gjort for at tage presset væk fra vores kunder op til denne travle højtid.

Det prisvindende Home Spa Facial Kit fra Elisabeth Gierus

I 2021 vandt Elisabeth Gierus’ Home Spa Facial Kit i kategorien Årets bedste Skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award.

Her samlede vi en fantastisk selvforkælelsespakke, der indeholder 8 forskellige 100% økologiske hudplejeprodukter, inklusiv Elisabeth Gierus’ opskrift på en skøn og healende ansigtsmaske, samt diverse redskaber. 

Find et bredt udvalg af gavepakker og – sæt inden for hudpleje hos Elisabeth Gierus. 

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.