100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

      

Handelsbetingelser

1. Generelt

Alle relationer mellem Elisabeth Gierus.com og kunden er underlagt vores vilkår og betingelser for brug. Kunden anerkender at have sat sig / selv med de betingelser og løbetid brug på tidspunktet for underskrivelsen af ordren. Eventuelle ændringer af vilkår og betingelser for brug af kunden skal ændres og godkendes af Elisabeth Gierus.com ved at skrive.

2. Dannelse af kontrakten

Alle vores tilbud er underlagt bekræftelse. Kontrakten mellem Eliasabeth Gierus.com og kunden er kun fuldstændig efter ordren er blevet indsendt og kunden har modtaget bekræftelse af ordren fra Elisabeth Gierus.com via e-mail. I tilfælde af fejl / fejl på hjemmesiden, er Elisabeth Gierus.com ikke forpligtet til at opfylde eller validere ordren.

3. Levering / forsendelse

Forsendelse tid inden for Skandinavien er normalt 1-3 hverdage (ikke for Norge på grund af norske toldvæsenets håndtering tid), inden for EU 2-7 hverdage og til alle andre europæiske lande 3-10 arbejdsdage. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser i rederiet eller posthus. Hvis produkterne er ikke tilgængelige på tidspunktet for ordren, vil kunden blive underrettet skriftligt og kan annullere eller ændre hans / hendes ordre på det tidspunkt. Elisabeth Gierus.com forbeholder sig ret til at annullere ordrer, hvor produkterne ikke er tilgængelige. Kunden vil straks blive meddelt ved annullering. I tilfælde af at de bestilte produkter er blevet betalt, vil tilbagebetaling ske umiddelbart for alle annulleret af Elisabeth Gierus.com ordrer. Alle annulleringer af ordrer fra kunder skal gøres, før førstkommende 16:00 efter vores bekræftelse mail er sendt til kunden (før pakken er afhentet af rederiet omkring 03:00). Alle produkter bliver sendt til den adresse, som leveringsadresse. Kunden er ansvarlig for at sikre, at alle modtagne pakker fra Elisabeth Gierus.com ikke beskadiges ved levering. For alle levering, hvor produkterne er beskadiget, skal kunden straks afgive en erklæring med leveringen selskab på tidspunktet for leveringen ellers kan vi ikke lave restitutioner. Elisabeth Gierus.com skal kontaktes straks om beskadigede produkter. For beskadigede produkter Elisabeth Gierus.com forbeholder sig ret til at beslutte om kunden vil modtage en erstatning eller tilbagebetaling.

4. Lokal Afhentning

Når du bestiller en vare på Elisabeth Gierus webshop, kan du vælge at afhente varen gratis i skønhedssalonen/butikken på Gl. Kongevej 171A. 1850 Frederiksberg C.

BEMÆRK: Hvis du bestiller din vare inden kl.12.00, bestræber vi os på, at du kan afhente varen i butikken den følgende dag. Bestiller du efter kl.12.00, går der to dage, før du kan hente din vare. I din ordrebekræftelse medfølger et ordrenr, som du skal vise når du afhenter din bestilling i butikken. Du bedes medbringe din ordrebekræftelse i udprintet form eller på mobilen, når du vil afhente din vare i butikken.

5. Ret til Tilbagekaldelse

Alle bestilte varer kan returneres inden for 7 arbejdsdage efter leveringsdatoen. Produkterne skal være uåbnet, ubrugt og i original emballage. Kunden er ansvarlig for alle afkast afgifter. Alle produkter skal sendes til Elisabeth Gierus.com på følgende adresse: Elisabeth Gierus Skincare, Gammel Kongevej 171 a, 1850 Frederiksberg, DANMARK. Elisabeth Gierus.com kan ikke gøre restitutioner for produkter, der ikke sendes tilbage inden for tilbagebetalingsperioden.

6. Betalingsbetingelser

Betalingen vil blive foretaget af den givne form for betaling på bestillingssedlen. Så snart pengene er overført, vil produkterne blive afsendt. Alle priser er angivet i DKK og omfatter på hver gang gyldigt moms. De angivne priser på tidspunktet for bestilling gælder. Bemærk venligst, at Elisabeth Gierus.com trække moms, når forsendelse til ikke-EU-lande, som f.eks Norge og Schweiz, men de norske og schweiziske myndigheder kan tilføje den norske og schweiziske moms og en vis gebyr, når varerne kommer ind Norge og Schweiz. Bemærk, at andre ikke-EU-lande kan tilføje deres moms og / eller andre gebyrer, når varerne indføres disse lande. Betalingen metode kan være følgende:

  •  MasterCard 
  • Eurocard
  • Visa
  • American Express
  • Maestro
  • JCB

DK-Dankort

Sikker betaling med E-pay

På Elisabethgierus.com foregår alle kortbetalinger gennem E-pays krypterede SSL (Secure Socket Layer) betalingssystem. Det betyder, at dine betalingskortoplysninger er beskyttet og krypteret, og at uvedkommende ikke kan aflæse dine kortoplysninger under transaktionen med NETS. Organic Care Aps får ikke kendskab til dine kortoplysninger, kun om transaktionen bliver godkendt eller ej.

7. Klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb eller har spørgsmål, bedes du rette henvendelse til info@elisabethgierus.com

8. Tvister

Enhver tvist om salg vil blive udsat for den danske lov.

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.