100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

      

Polterabend i skønhedssalonen!

Du kan nu holde polterabend i skønhedssalonen på Gl. Kongevej med bobler, sunde snacks og økologisk forkælelse.

Minimum 6 personer og max. 20 personer. Pris pr. person 249 kr. er incl. behandlingen til bruden, bobler, snacks, ansigtsmasker, serum og cremer I kan smøre på hinanden imens I venter.

Hvis I skal holde en Polterabend udenfor mine åbningstider, f.eks en lørdag eftermiddag, så kontakt mig på mailen info@elisabethgierus.com eller pr. telefon 40 18 00 14.

 

Brudens oplevelse

Til min polterabend var jeg så heldig, at vi skulle ind til Elisabeth Gierus’ smukke og hyggelige skønhedssalon.

Da vi ankom fik vi den varmeste velkomst af søde Elisabeth, der ventede med kolde bobler og lækre snacks i det smukke lokale. Vi startede med at drikke bobler og brugte tid på at kigge os omkring i salonen.

Efterfølgende fortalte Elisabeth om programmet – jeg skulle have en ansigtsbehandling, imens min familie og mine veninder skulle prøve forskellige ansigtsmasker. Jeg blev vist ind i det hyggelige behandlingsrum, hvor jeg kom ned og ligge på briksen med en morgenkåbe og en masse tæpper på, så jeg lå varmt og afslappet.

Det var en fantastisk behandling, hvor jeg følte mig helt tryg og i meget professionelle hænder, imens jeg nød behandlingen og den rolige atmosfære. I baggrunden kunne jeg høre de andre grine og hygge sig, og engang imellem kom de ind forbi og tog nogle billeder af behandlingen.
Efter behandlingen var jeg fuldstændig afslappet og man kunne virkelig se og føle en forandring i huden.

Samtidig med behandlingen fik jeg en lækker ansigtscreme med i gave og alle der deltog fik et gavekort til salonen, som kunne bruges til en behandling.

Det var en helt fantastisk og super hyggelig oplevelse at være til polterabend hos Elisabeth og jeg var så glad for, at de havde arrangeret denne oplevelse for mig!

Brudepigens oplevelse

Jeg skulle arrangere min kære venindes polterabend. Og det var ikke helt nemt i starten, da hun i første omgang havde udtalt sig om at hun ikke ville have en polterabend. Jeg tænkte derfor at vi skulle følge hendes ånd og derfor skabe en dag i forkælelsestegn. Jeg fik derfor snakket med den altid søde Elisabeth Gierus og i samarbejdet med hende fik bruden den skønneste dag. Der manglede ikke noget. Line fik en lækker ansigtsbehandling, alt imens vi andre morede os med at give hinanden ansigtsmasker, samt nød drinks og snacks.

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Og jeg vil derfor varmt anbefale det til andre der står og tænker at de vil forkæle deres søde brud.

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.