ANTI-AGING HUDPLEJE

Genskab en smidig hud med en af vores naturlige og virksomme rynkecreme, der fornyer din huds udseende.

BEKÆMP DINE RYNKER MED ANTI AGE

Elisabeth Gierus Skincare har udviklet flere cremer, der effektivt bekæmper rynker, reducerer pigmentforandring og bremser ældningen af din hud. Lavet på økologiske ingredienser og produceret i Danmark. Find din anti-age creme her og få fragten gratis ved køb over 500 kr.

Bekæmp dine rynker og din huds aldersforandringer

Vi ønsker alle at bevare en sund, frisk og strålende hud hele livet igennem. Når huden begynder at forandre sig i takt med at vi bliver ældre, kræver den endnu mere specifik og nærende hudpleje, hvad enten du er mand eller kvinde.

Anti-aging skincare der virker

Vores produktserie er derfor specielt udviklet til effektivt at bekæmpe og reducere hudens aldersforandringer, fra begyndende rynker og fine linjer omkring øjne og læber, i panden og mellem øjenbrynene til eventuelle tørre pletter på kinderne, pigmentforandringer og for mange en følelse og fornemmelse af, at huden opleves træt og med mangel på glød.

Med en kombination af de rigtige plejeprodukter, såsom cremer, serum, øjencreme, der styrker hudens indre elasticitet, og medvirker til at styrke og opretholde hudens kollagen- og elastin niveau, og hermed reducere og bremse de ellers synlige tegn på at huden ældes.
Med vores serie af naturlige og økologiske produkter kan du genskabe en smidig hud, der er bedre til at binde og holde på fugt.

Start f.eks. med en af vores naturlige og virksomme rynkecremer, der fornyer din huds udseende, og synligt mindsker dine ældningstegn, når du passer dine plejerutiner morgen og aften.

Den sunde livsstil

Huden begynder allerede at ældes indefra fra ca. 25-årsalderen, dette gælder for alle, og er en helt naturlig proces. At passe på sin hud livet igennem handler selvfølgelig, ud over at pleje den med de rette produkter, også om at have en sund livsstil. Vi ved efterhånden at det handler om at få den rette kost med masser af grøntsager, frugt, bær og kostfibre, få det rigtige og naturlige kosttilskud, dyrke motion, sørge for at drikke rigeligt med vand, komme ud i naturen og dagligt få masser af frisk luft, hvad enten det sker på cyklen til og fra arbejde eller på en dejlig gåtur. Så sørg for at leve sundt, så du passer på både din krop og dit sind.
Elisabeth Gierus Skincare har et skincare sortiment som indeholder flere rynkecremer, serum, øjencreme osv., der plejer, nærer og genopbygger i dybden så huden igen føles fastere og mere gennemfugtet.

Husk solcreme til ansigtet så du undgår rynker

Som det sidste nye produkt i anti-aging serien har Elisabeth Gierus Skincare lanceret en økologisk solcreme i sommeren 2021 med meget høj solbeskyttelsesfaktor på 50, så du kan passe ekstra godt på din hud og beskytte den mod solens skadelige både UVA og UVB stråler. Du bør altid undgå overdreven solbadning, og især i tidsrummet mellem kl. 12-15, når først solen for alvor står højt på himlen.

En tidlig indsats er en god investering

For at få størst virkning og glæde af din nye hudpleje, bør du ikke nødvendigvis vente med først at introducere disse produkter til du er kommet i 50 + alderen, når de første fine linjer og første synlige rynker har vist sig. Hvis du gerne vil forebygge og udskyde disse ældningstegn, er det derfor en god ide at starte tidligere, sådan at din hud kan få mest muligt ud af de aktive anti-age ingredienser i netop disse produkter.

Hyaluronsyre og A-vitamin din huds egne anti-age boostere

Hyaluronsyre (som er et proteinstof) er en af naturens egne boostere og det samme er A- vitamin. Begge findes naturligt i vores kropsvæv. Hyaluronsyre er bl.a. med til at sikre, at huden kan binde og holde på fugt, og A-vitamin bidrager bl.a. til opstramning og vedligeholdelse af overhuden, men i takt med at vi bliver ældre, flader niveauet af begge. I moderne anti-age hudpleje har man fundet ud af at tilføre både hyaluronsyre og A-vitamin, der virksomt og med dokumenteret effekt er med til at bremse ældningen af huden. Det gælder for vores serie af cremer, serum og øjencreme.

Forkæl din hud med økologiske danske produkter

Samtlige produkter er fremstillet af 100 % rene økologiske ingredienser og produceret i Danmark. Find dine produkter her, og bevar din hud smuk og sund gennem livet med vores naturlige produkter.

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.