100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

      

ANSIGTSBEHANDLING MED ØKOLOGISKE PRODUKTER

Hvad gør en ansigtsbehandling for din hud?

En ansigtsbehandling sætter gang i blodcirkulationen og får cellerne til at forny sig selv hurtigere. Huden bliver flottere og får et friskere udseende – og du bliver gladere. Alle ansigtsbehandlinger indeholder afrensning, peeling, toning, serum, massage med afstemte og aktive produkter, maske og en dagcreme. Ved en ansigtsbehandling får du altid en af- og dybderens, hvor hudorme, talgknopper, døde hudceller m.m. bliver fjernet, så huden får luft og optager virkestofferne i produkterne optimalt. Alle behandlinger og produkter er naturligvis afstemt efter din individuelle hudtype.

Gratis hudanalyse

Vi har alle forskellige hudtyper og derfor forskellige hudplejebehov. Derfor tilbydes alle kunder en professionel hudanalyse, hvor hudtypen og hudtilstanden bestemmes, så du efterfølgende kan modtage den rette behandling og vejledning i brug af hjemmeplejeprodukter. Elisabeth Gierus’ ansigtsbehandlinger og hudplejeprodukter er til alle – mænd, kvinder og unge – og vi tilpasser enhver ansigtsbehandling, så den tager hensyn til individuelle behov.

Bestil din gratis hudanalyse . Book din tid online nu

Elisabeth Gierus Skincare kosmetolog og skønhedsklinik

Book din tid til ansigtsbehandling i vores nye skønne lokaler på Gl. Kongevej, Frederiksberg.

Adresse: Gl. Kongevej 171 A, 1850 Frederiksberg C

Skønhedsklinik på Frederiksberg Elisabeth Gierus

SKØNHEDSbehandlinger

UDFØRES FRA MIN SKØNHEDSKLINIK PÅ FREDERIKSBERG

Kom og oplev en skøn naturlig ansigtsbehandling og mærk en øjeblikkelig forskel på din hud. Eller prøv, at få farvet og rettet dine bryn & vipper med et smukt resultat. Eller få lagt en pæn makeup der passer til dig.

Elisabeth tror på, at skønhed skal være sundt, og at det er vigtigt at leve i balance med naturen. Når hun behandler anvender hun udelukkende kun hendes egne hudplejeprodukter. Du kan booke din tid her online 

Kosmetolog og skønhedsklinik, Gl. Kongevej 171 A. 1850 Frederiksberg C. Se på kort
Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.