100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.

      

Økologiske og naturlige ingredienser

FRI FOR PARABENER, PARFUME OG ANDRE SKADELIGE STOFFER

Op mod 99% af alle kosmetiske produkter indeholder parabener, der ad kemisk vej får dem til at holde sig i 5-7 år. Men mange parabener er mistænkt for at være hormonforstyrrende, og undersøgelser peger på, at de kan føre til reduceret sædkvalitet, celleforandringer, give brystkræft og testikelkræft. 

Alle Elisabeth Gierus hudpleje produkter er garanteret fri for parabener og kunstige stoffer. Din hud genopbygges med naturlige produkter. Når du skifter over til de naturlige produkter fra Elisabeths Gierus Skincare, vil du måske opleve en forandring i huden. Din hud begynder nemlig at skille sig af med alle de kemiske affaldsstoffer, som tidligere cremer har aflejret i din hud.

I begyndelsen vil denne afgiftning kunne give en smule rødme, men kun for et par dage. Efter 2-4 uger med Elisabeth Gierus Skincare vil din hud være sig selv igen. Det er derfor ikke for meget at sige, at det vil være en revolution til din hud.

Elisabeth Gierus fremstiller alle produkterne i Danmark, hvilket gør produktet mere CO2 venligt. Når Elisabeth Gierus udvikler sine hudplejeprodukter, anvender hun udelukkende økologiske og naturlige råvarer.

I stedet for kunstige konserveringsstoffer, bruger hun et udtræk fra benzoetræet. I uåbnet tilstand holder de sig derfor ”kun” i 1-3 år. Når du har åbnet produkterne, skal du helst bruge dem inden for tre måneder. Til gengæld er du garanteret, at din hud udelukkende plejes med naturens reneste og sundeste råvarer.

Elisabeth Gierus produkter og scrubs er helt uden mikroplastik.

Mikroplastik er det helt store emne i medierne lige nu. Visse plejeprodukter indeholder bittesmå stykker plastik, som ifølge eksperterne kan trænge ud i vandmiljøet og gøre skade der.

Sådan spotter du mikroplastisk selv:
I kosmetik ser vi primært mikroplastik i form af de små slibekorn, som der er i scrubs. Den mest udbredte ingrediens er polyethylen (forkortes PE), så hvis du tjekker ingredienslisten igennem på din scrub derhjemme, er det ret nemt at se efter selv.

På nedenstående link kan du gå ind og se hvordan mikroplastik ender i vores fødevarer m.m.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/03/23/151455.htm

Elisabeth Gierus facial peeling indeholder korn fra abrikoskerner som eksfolierer huden i en meget rig blanding af forskellige olier, herunder kokos og sheasmør. Og vores forskellige body scrubs er lavet med økologisk salt, sukker og frisk kokos.
Resultatet er en klar og gennemfugtet hud.

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.