Vi fejrer 30 år i skønhedsbranchen med 30% rabat på alt i oktober

100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.
BLIV GRATIS KUNDEMEDLEM OG FÅ 30% PÅ ALT

      

Rose Toner Mist 100ml

225 kr. 158 kr.

Velegnet til alle hudtyper, men især tør hud og problem hud.

Rose Toner Mist er en ren naturlig og økologisk skin tonic lavet af ren økologisk destilleret rose som er rigtig god til at friske og fugte huden, samt nære og berolige huden.

Dufter fantastisk af rose.

30% rabat

DEL:

OM DETTE PRODUKT:

Rose Toner Mist 100ml – Velegnet til alle hudtyper, men især tør hud og problem hud.

Rose Toner Mist er en ren naturlig og økologisk skintonic lavet af ren økologisk destilleret rose som er rigtig god til at friske og fugte huden, samt nære og berolige huden. Dufter fantastisk af rose.

Helt naturlig og økologisk rose er blevet brugt som en hudforskønner i årtusinder, og er fantastisk til at nære, rense og tone huden. Rose har også en beroligende effekt på huden, samtidig med at den dufter helt vidunderlig. Den fugter huden og giver en flot og ensartet glød. Rose Toner Mist har også en foryngende effekt på huden da den strammer huden op og toner.

Brug denne skintonic på ansigt og hals 1-2 gange om dagen (morgen og aften) som en del af den daglige hudpleje rutine efter ansigtsrens og før ansigtscreme, eller spray huden i løbet af dagen når den har brug for det.

 

Ingredienser
Water, Rosa Damascena Oil, *Citronellol, *Geraniol, *Eugenol, *Farnesol, *Citral, *Linalool, *Benzyl Benzoate, *Limonen, *Benzyl Salicylate, *Isoeugenol. *indeholdt i rose absolu olie

DU VIL MÅSKE OGSÅ KUNNE LIDE

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.