Vi fejrer 30 år i skønhedsbranchen med 30% rabat på alt i oktober

100% naturlig, vegansk hudpleje uden kunstige ingredienser.
BLIV GRATIS KUNDEMEDLEM OG FÅ 30% PÅ ALT

      

Serum Repair 30ml

395 kr. 277 kr.

Genopbyg og reparer din hud med vores kraftfulde Serum Repair, der er udviklet til at styrke hudens naturlige regenerationsproces. Denne serum er beriget med aktive ingredienser, som hjælper med at reducere fine linjer, reparere skader fra miljøpåvirkninger og forbedre hudens elasticitet.

Den lette, hurtigt absorberende formel trænger dybt ind i huden og arbejder indefra for at give en sundere og mere ungdommelig hud. Perfekt til alle hudtyper, især moden eller skadet hud, og kan bruges både morgen og aften som en del af din daglige hudplejerutine.

Serum Repair efterlader huden glattere, mere jævn og med en frisk, fornyet glød.

indeholder hibiscus, abrikos og e-vitamin, der regenerer hudens celler og dermed behandler din hud for rynker, solskader og ar.

5 dråber bruges i stedet for natcreme. 2-3 dråber kan lægges under din dagcreme.

30% rabat

DEL:

OM DETTE PRODUKT:

Med indholdet af dybdegående, skånsomme og naturlige ingredienser, reparerer og opbygger dette serum huden i dit ansigt på bedste naturlige vis. Serummet er en essentiel del af Elisabeth Gierus’ anti-age hudplejeserie og vil give din hud en nærende og beskyttende barriere. Vores Serum Repair kan bruges hele året rundt – både i de køligere måneder for at opnå den bedste beskyttende effekt på den kuldeudsatte hud i ansigtet og i sommerhalvåret, hvor huden i højere grad er udsat for solens skadelige stråler.
Ingredienser

*Prunus Amygdalus Dulcis Oil, *Carthamus Tinctorius Oil Tocopherol Zea Mays Prunus amygdalus Dulcis Oil* Retinyl Palmitate, Arachis Hypogaea Oil, Tocopherol. *Organic Ingredients

DU VIL MÅSKE OGSÅ KUNNE LIDE

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.