Cuidado de la piel 100% natural, vegano y sin ingredientes artificiales.

      
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

HUDPLEJE TIL TØR OG SENSITIV HUD

Normal sund hud er belagt med et tyndt lag af naturlige fedtstoffer. De er med til at holde huden fugtig og efterlader huden blød og smidig. Ofte er det faktorer i miljøet eller ting du foretager dig, som forårsager tør hud. Hvis du f.eks. af grunde får skrubbet det naturlige fedtlag væk fra huden, efterlader du huden ubeskyttet. Der findes et stort udvalg af hudpleje mod tør og sensitiv hud.

Vi får mange positive tilbagemeldinger på vores hudplejeprodukter, der har hjulpet på tør og eksem hud.

Anti-Aging Sun Face Cream high SPF 50
El precio original era: €39.El precio actual es: €26.

Årsager til tør & sensitiv hud

Mange mennesker oplever problemer med tør hud i løbet af  vintermånederne. Det kan der være mange årsager til, bl.a. tørt indeklima og hyppig badning. Men heldigvis er der meget, du kan gøre ved det. Tør hud kan både forebygges og behandles.

Hvad er tør & sensitiv hud?

Tør hud er hud, der sprækker, bliver ru, stram, rød og klør. Når huden er tør er hudbarrieren svækket. Det betyder, at huden bliver mere gennemtrængelig og ikke kan beskytte optimalt. Vores hud er første forsvarslinje i vores immunforsvar. Derfor skal du passe på den.

Tør luft giver tør & sensitiv hud

I de kolde og mørke måneder oplever mange, at deres hud bliver tør. Når temperaturen og luftfugtigheden falder udenfor påvirkes hudens naturlige fugtbalance og vores beskyttelsesbarriere tørrer ud. Tør luft hiver fugten ud af vores hud og blæsten kan øge fordampningen fra huden, så tørheden forværres.

Tørt indeklima giver tør & sensitiv hud

Det er ikke kun klimaet udenfor, som påvirker fugtigheden af vores hud. Den effektive isolering i huse og bygninger forhindrer frisk luft i at komme inden for, og radiatorer, emhætter og ventilationssystemer gør ondt værre ved at udtørre luften endnu mere.

Hyppig badning giver tør & sensitiv hud

Hver gang vi tager et bad fjerner vi hudens egne fedtstoffer, og det giver fugten frit spil til at fordampe fra huden. Vores hud bliver mindre elastisk og blød.

Forebyg og behandl tør & sensitiv hud

Elisabeth Gierus cremer og serums kan forebygge og behandle tør hud ved at genoprette hudens fugtighedsbalance, og dermed dens naturlige beskyttelsesbarriere. De kan også mindske generne ved tør hud ved at styrke huden, køle den ned, berolige og mindske kløe og irritationer. Produkterne er også 100% naturlige og økologiske uden parfume, farvestoffer og parabener.

HUDPLEJE PRODUKTER - ALLE KATEGORIER

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.