Cuidado de la piel 100% natural, vegano y sin ingredientes artificiales.

      
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

KEND DIN HUDTYPE

Dagcreme er en vigtig del af din ansigtspleje, og det er vigtigt at vælge creme efter ens hudtype!

Ansigtspleje hjælper med og holde huden sund i en travl hverdag, hvor vi alle bliver udsat for forurening. Det er derfor vigtig at vælge den ansigtspleje, der passer bedst til dig og din hudtype. Vi har alle forskellige hudtyper. 

Derfor er der også et stort udvalg i forskellige produkter til ansigtspleje med forskellige egenskaber, der er tilpasset efter, om de skal anvendes på normal hud, tør hud, fedtet hud, kombineret hud, følsom/sart hud og moden hud.

Læs mere om kendetegnene på din hudtype:

Acne & uren hud

Karakteristisk er blanke og skinnende områder, især i panden. Opleves ofte i forbindelse med fedtet hud og viser sig ved store porer, hudorme og bumser. I modsætning til, hvad mange tror, er det langt fra kun et teenagerproblem.

Normal hud

Normal hud opleves hverken som fedtet eller tør, men har en god fugtbalance og en jævn fin hudtone.

Kombineret hud

Du har en kombination af en eller flere hudtyper, hvis:

De fedtede områder primært er panden, næsen og hagen (T-zonen), bumser fremkommer oftest i T-zonen. Tørre områder er ofte kinderne og nogle gange også i panden. 

Tør & sensitiv hud

Huden er irriteret og rød. Den klør og skæller. Områder med tør hud findes oftest i ansigtet, på hænderne samt på arme og ben.

Huden tåler ikke sollys særlig godt og bliver let forbrændt. Har også tendens til at reagere irriteret over for parfume og tilsætnings-stoffer.

Et par ord om din hud

Din hud er ikke bare en overflade, den er faktisk en ret imponerende del af din krop. Huden er kroppens største organ og udgør ca. 16 % af kropsvægten og genskaber konstant sig selv. Og den optager op til 80% af alt hvad vi smører på den.

Huden er det organ, som danner kroppens grænse mod omverdenen. Huden tjener forskellige formål; den beskytter kroppen mod påvirkninger udefra som varme, kulde, stråling eller bakterier og medvirker til at holde et stabilt indre miljø.

Huden består af overhuden, læderhuden og underhuden.

Din hud består af 3 lag:

Overhuden er et supertyndt lag af beskyttende hudceller, som forhindrer kemiske stoffer og mikoorganismer i at trænge ind i kroppen – det er også pigmentceller I overhuden, der gør, at du bliver solbrændt. Hudcellerne i dette hudlag fornyer hele tiden sig selv.

Læderhuden indeholder mange kollagener fibre som gør din hud elastisk, og ved hjælp af blodkarrene og svedkirtlerne er den med til at opretholde en konstant kropstemperatur. Den er også fuld af nerver, så du kan føle varme, kulde, blide berøringer og smerte.

Underhuden er et depot af fedt, vand og salte, der beskytter kroppen mod stød og tryk og virker isolerende.

Kosmetolog og skønhedsklinik

Elisabeth Gierus Skincare

Gl. Kongevej 171 A
DK-1850 Frederiksberg C.